Căutare MDM

Buletin

accelerare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29945 prin manual-mecanic
accelerare Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, mă întreb dacă mă puteți ajuta cu ce se întâmplă cu Daewoo Lanos-ul meu.
Are puțină putere la volan și când accelerezi în neutru crește cu greu turațiile. I s-a făcut întreținerea, schimbându-se bujiile și toate filtrele, pe lângă un scaner care a arătat că supapa EGR este defectă. Această supapă a fost verificată și doar cablajul a fost tăiat. A fost reparată, dar problema persistă. Nu are putere. Dacă cineva m-ar putea ajuta cu asta sau ar avea niște idei, ar fi fantastic

.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29988 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: accelerare
Prietene, ar putea fi mai multe lucruri, o problemă la configurație, joc la fulia arborelui cotit, debitmetrul de aer înfundat, murdar sau defect, furtunul care merge de la el la galerie de admisie slăbit sau are scurgeri, iar cel mai simplu lucru este să verifici concurența vehiculului, Daewood-urile au adesea multe probleme cu chiulasa, în plus ai putea avea conductele de evacuare înfundate, ceea ce se întâmplă și el și vehiculul pare blocat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29990 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: accelerare
Vă mulțumesc pentru atenția acordată răspunsului la întrebările mele. Adevărul este că ieri a fost inspectat întregul sistem de admisie. Galeria de admisie a fost demontată și demontată pentru inspecție. Aceasta prezenta doar probleme de murdărie, așa că a fost curățată și lăsată ca nouă. Apoi, garnitura care se montează pe galeria de evacuare a fost îndepărtată, iar galeria de evacuare a fost scoasă din interiorul tubului. În loc să aibă un tub negru, plin de funingine, avea un tub alb, exact ca apa dintr-un ibric. Galeria a fost îndepărtată, iar ieșirea fiecărui cilindru avea o culoare albă. Aceasta înseamnă că apa din sistemul de răcire intră în camerele pistoanelor și, odată cu căldura din interiorul sistemului, fierbe, rezultând culoarea albă.
Acum, vom demonta chiulasa pentru inspecție, pentru a determina pe unde trece lichidul de răcire.