Căutare MDM

Buletin

ralanti dificil, lipsă de putere.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29888 prin manual-mecanic
Ralanti dificil, lipsă de putere. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Renault Laguna pe benzină, fabricat între 2000 și 1995. Motorul este în regulă, dar îi lipsește puterea, ralantiul merge doar până la 3000 rpm. Am schimbat senzorul de temperatură a lichidului de răcire și este tot la fel. Ar putea fi din cauza faptului că tubul de cauciuc unde intră senzorul de temperatură a admisiei este crăpat. Ar putea fi același senzor defect sau un alt senzor. Mecanicul spune că ar putea fi senzorul MAP, despre care crede că este în regulă, dar nu știu. Aștept răspunsul dumneavoastră. Vă mulțumesc foarte mult și un An Nou fericit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29889 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Ralanti dificil, lipsă de putere.
Această întrebare îmi oferă oportunitatea de a sublinia faptul că mașinile moderne ar trebui inspectate și reparate de personal specializat.
Un senzor de lichid de răcire defect nu va cauza niciodată o defecțiune precum cea pe care o menționați.
Defecțiunea respectivă poate fi cauzată de o defecțiune a motorului de mers în gol. Recomand demontarea, curățarea și reinstalarea acestuia. Verificați conectorul foarte atent.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29892 prin manual-mecanic
Hei prietene, dacă e crăpat, ce părere ai? E frumos? Recomand să te uiți la demaror și de acolo să verifici dacă are vreo defecțiune la senzor sau la activarea mecanică. O mașină accelerează când primește prea multă benzină sau aer. Ar trebui să te uiți la asta și apoi la senzori. Nu-ți face griji, reparația e simplă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29943 prin manual-mecanic
Ei bine, de fapt, creșterea turațiilor se datorează faptului că există mai mult aer decât combustibil, dar ar trebui să verificați funcționarea corectă a actuatorului de ralanti și să nu aveți admisii de aer false.