Căutare MDM

Buletin

DECONECTAȚI ARBOAREA DIFERENȚIALĂ A TRANSMISIEI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29868 prin manual-mecanic
BUNĂ, VREAU SĂ DEMONTEZ O CUTIE MECANICĂ, ȘI AM DEMONTAT DEJA AXUL DE PE O PARTE A DIFERENȚIALULUI, CEL DE PE CEALALTĂ PARTE NU IEȘE, NU AM VRUT SĂ-L LOVESC CA SĂ NU DETERIOREZ CEVA CE NU ȘTIU, CE MĂ SFĂȚAȚI? E DE LA O MAZDA 626 1.6. SPER ÎN AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ. MULȚUMESC. LA REVEDERE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29875 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: DECONECTAREA AXORULUI DIFERENȚIAL AL TRANSMISIEI
Ei bine, dacă ai reușit să scoți unul, uită-te la capătul care merge spre interior. Ar trebui să aibă un știft de blocare la capătul axului; e ca un inel. Acest știft de blocare este încorporat într-o canelură prevăzută în arborele osiei. În general, trebuie doar să tragi de ax pentru a-l scoate. Dacă ai slăbit deja șuruburile care îl fixează pe butucul roții... sper că răspunsul meu te ajută. În orice caz, ia un ciocan de lemn ca să-l lovești...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29880 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: DECONECTAREA AXORULUI DIFERENȚIAL AL TRANSMISIEI
Partea cutiei iese trăgând și nimic altceva, dacă nu iese folosești o mică pârghie între ax și cutie și nu se va întâmpla nimic altceva, dacă ceea ce nu poți scoate este capătul articulației planetare de pe partea roții din canelura butucului, lovește-l de câteva ori cu un ciocan dar folosește un băț ca să nu-l strici, nici nu e complicat, mult succes.