Căutare MDM

Buletin

nivel scăzut de lichid de răcire

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29858 prin manual-mecanic
Nivel scăzut de lichid de răcire Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu Silverado-ul meu din 2001. Pe ecran apare mereu că are un nivel scăzut de lichid de răcire. Verific și nivelul este corect. Întrebarea este: Cum pot elimina această funcție sau corecta această problemă? Vă apreciez anticipat ajutorul. „Există o modalitate de a ocoli senzorul?”

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29861 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: nivel scăzut de lichid de răcire
Salut Gerardo, este posibil să ocolești senzorul, dar nu este recomandat. Mai întâi, verifică dacă senzorul este blocat sau defect în interior. Dacă nu mă înșel, este un tip de flotor care, atunci când este la nivelul optim, rămâne sus prin închiderea unui contact magnetic. Când este blocat sau defect, rămâne jos. Ar trebui să aibă trei fire. Nu-mi amintesc acum culorile de ocolit, dar poți încerca să folosești un bec sau un cablu de testare ca punte. Încearcă și spune-ne cum a fost. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29883 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: nivel scăzut de lichid de răcire
Ceea ce spune wolfi77 este corect, nu este deloc recomandabil să o scoți, cel mai bine este să o verifici, dacă este stricată o schimbi și gata, cheltuiala va fi întotdeauna mai mică decât schimbarea sau rectificarea unei chiulase, așa că nu-ți face griji pentru costuri, pe lângă asta nu este foarte scump-