Căutare MDM

Buletin

schimbări în vortec.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29824 prin manual-mecanic
modificări ale Vortec. Publicat de manual-mecanica
Salut, cine îmi poate spune dacă se poate schimba admisia de injecție la una cu carburator? Și distribuitorul electronic la una mai simplă cu platină? Și se poate anula computerul? Vreau ceva ce pot repara singur. Mulțumesc. :ohmy:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29835 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: modificări ale Vortec.
Da, trebuie doar să faci niște modificări la arborele cu came, să instalezi unul TBI sau cu carburator, iar distribuția funcționează la fel. Totuși, dacă găsești un mecanic bun, poate face asta fără probleme. Eu fac această lucrare aici, în Venezuela, și nu este dificilă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29838 prin manual-mecanic
E adevărat, nu e nimic extraordinar, se poate face modificarea aia, am făcut-o pe Alfa Romeo și Honda și nu au cauzat nicio problemă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29856 prin manual-mecanic
Mulțumesc, Frito, pentru răspuns. Cred că am înțeles că ceea ce trebuie să schimb este capacul de aluminiu unde intră admisia de aer și cablul de accelerație? Și tot ce e înăuntru, cum ar fi spiderul și injectoarele? Îmi pare rău, nu știu cum se numesc piesele motorului. Te rog detaliază-mi-le după forma lor. Aș crede că există aceeași piesă de admisie, dar cu scaunul pentru carburator. Pentru că am mai văzut și alte Vortec V6 cu carburatoare...:) Mulțumesc că susții ideea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29857 prin manual-mecanic
Mulțumesc, prietene. De fapt, sunt puțin sceptic în privința modului în care să procedez la revizie. Ce piese ar trebui să mut, să schimb sau să modific? Am văzut și alte Vortec V6 cu carburatoare din fabrică și cred că trebuie să schimb doar piesa de admisie din aluminiu. Pentru că am capacul de admisie, pe unde intră aerul și corpul clapetei de accelerație, iar în interiorul lui, spider-ul și injectoarele. Crezi că trebuie să înlocuiesc și piesa care adăpostește injectoarele? Ei bine, prietene, sper că am înțeles. Mulțumesc pentru sfat. :cheer: