Căutare MDM

Buletin

schimbări la Vortec.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29824 prin manual-mecanic
modificări ale Vortec. Publicat de manual-mecanica
Salut, poate cineva să-mi spună dacă admisia injecției de combustibil poate fi înlocuită cu o admisie de carburator? Și distribuitorul electronic cu unul mai simplu, cu puncte? Și computerul poate fi dezactivat? Vreau ceva ce pot repara singur. Mulțumesc :ohmy:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29835 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : modificări ale Vortec-ului.
Da, este posibil. Trebuie doar să faci niște modificări la galeria de admisie, cum ar fi instalarea unui TBI sau a unuia cu carburator. Sistemul de distribuție funcționează la fel, dar dacă găsești un mecanic bun, poate face asta fără probleme. Eu fac genul ăsta de muncă aici, în Venezuela, și nu e dificil

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29838 prin manual-mecanic
E adevărat, nu e nimic ieșit din comun, modificarea aceea se poate face, am făcut-o pe Alfa Romeo și Honda și nu a cauzat nicio problemă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29856 prin manual-mecanic
Mulțumesc, Frito, pentru răspuns. Cred că am înțeles că ceea ce trebuie să schimb este capacul de aluminiu unde intră admisia de aer și cablul de accelerație, nu? Și tot ce e înăuntru, cum ar fi galeria de admisie și injectoarele? Îmi pare rău, nu știu cum se numesc piesele motorului. Te rog să le descrii în detaliu în funcție de forma lor. Cred că există aceeași galerie de admisie, dar cu scaun de carburator, pentru că am mai văzut și alte Vortec V6 cu carburatoare.:) Mulțumesc pentru ajutorul acordat acestei idei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29857 prin manual-mecanic
Mulțumesc, prietene. De fapt, nu sunt sigur cum să fac modificarea. Ce piese trebuie să mut, să schimb sau să modific? Am văzut și alte Vortec V6 cu carburator din fabrică și cred că ar trebui să înlocuiesc doar galeria de admisie din aluminiu? Pentru că am capacul de admisie pe unde intră aerul și are corpul clapetei de accelerație, iar în interior are galeria de admisie și injectoarele. Crezi că trebuie să înlocuiesc și piesa unde sunt montate injectoarele? Ei bine, prietene, sper că ai înțeles. Mulțumesc pentru sfat. :cheer: