Căutare MDM

Buletin

închidere centralizată xsara 2

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29700 prin manual-mecanic
Sistem de închidere centralizată XSARA 2 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am nevoie de ajutor cu închiderea centralizată a xsara 2-ului meu, care atunci când apăs pe telecomandă pentru a o bloca se închide doar uneori, ceea ce face de obicei este să se închidă și apoi să se redeschidă, adică același lucru pe care îl face și când nu închizi o ușă corect, dar mă asigur că este închisă, ce se poate întâmpla și cum se poate remedia? În fond, vă mulțumesc foarte mult și sărbători fericite și un an nou fericit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29708 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: închidere centralizată xsara 2
Recomand să verificați reglajul închiderii cu comanda principală, adică închiderea ușii care controlează totul, uneori portiera șoferului și portiera pasagerului sunt comenzi principale dacă coborâți zăvorul toate coboară, acum ar trebui să reglați închiderea, faceți asta demontând ușa și corectând-o cu șurubul de reglaj al fierului care merge la zăvor, pentru că acesta, dacă coboară puțin, o recunoaște ca o ușă deschisă, așa este în mod normal, servește ca idee în final, mult succes și sărbători fericite și ție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29860 prin manual-mecanic
Salut kikemec, îți mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Am verificat și nu rezolvă problema, dar apreciez la fel de mult ca și cum asta ar fi fost soluția. La mulți ani, atât personal, cât și profesional, cel puțin. Pe data viitoare...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29863 prin manual-mecanic
Salut cra_77, verifică dacă vehiculul tău este ca unele Fiat-uri care folosesc senzorul de „închidere” în mecanismul de blocare în sine, adică mecanismul care închide ușa împotriva „cârligului” caroseriei, se întâmplă adesea ca odată cu utilizarea să se slăbească și uneori ușa să se simtă închisă sau nu, scoate tapițeria de pe ușă și vezi dacă există cabluri care ajung la mecanism (în afară de solenoid), încearcă să închizi mecanismul cu mâna și vezi dacă senzorul este activat sau nu, de obicei este un comutator sau cum îl numim noi aici, comutator de limită, spune-ne cum a mers. Salut

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30020 prin manual-mecanic
Mulțumesc wolfi77, o să păstrez sfaturile tale ca pe aurul prețios pentru când mă va dezamăgi din nou, pentru că se dovedește că s-a reparat în mod misterios, acum rămân doar cu enervarea că s-a întâmplat... hehehe, sper că Cei Trei Regi ți-au adus o grămadă de lucruri, salutări.