Căutare MDM

Buletin

Regulatoare de geamuri Fiat Puntosx

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29675 prin manual-mecanic
Regulatoare de geamuri Fiat Puntosx Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,

am un Fiat Punto 60 SX cu geamuri electrice, dar au probleme cu ridicarea lor. Au nevoie de ajutor. Îmi amintesc că acum ceva timp am demontat garnitura ușii și am curățat garniturile de cauciuc de unde se ridică și coboară, dar nimic nu a funcționat. Știe

cineva dacă este un lucru obișnuit la aceste modele?

Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29680 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Regulatoare geamuri Fiat Puntosx
Este o caracteristică clasică a tuturor regulatoarelor electrice de geamuri; motoarele se defectează de obicei, sau le lipsește împământarea, sau trebuie înlocuite când sunt vechi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29690 prin manual-mecanic
Sau le lipsește împământarea? Ce înțelegi prin împământare, care este rea?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29710 prin manual-mecanic
În timp, împământările vehiculului încep să se deterioreze, deoarece majoritatea acestora sunt cabluri atașate la șasiu sau la motorul în sine prin intermediul unor inele și șuruburi. Deoarece sunt expuse la intemperii, acestea ruginesc sau se murdăresc și creează o conexiune slabă. În funcție de motoarele din ALSA-uri, ar putea fi o problemă cu periile de carbon și alte lucruri similare. Desigur, acestea sunt puțin vechi, dar dacă toate ALSA-urile se defectează, cel mai probabil este vorba de o împământare comună proastă în circuit. Puteți măsura curentul pentru a exclude o tensiune scăzută, dacă doriți.