Căutare MDM

Buletin

Eșec în Golf MK2 87

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29545 prin manual-mecanic
Defecțiune Golf MK2 87 Publicat de manual-mecanica
:cheer: Salut prietenii mei de manual, am o problemă cu modelul meu mk2 din '87. Am schimbat scripetele de tensionare, cureaua de distribuție și cureaua de distribuție și acum am următoarea defecțiune, motorul de 1.8 L 8v nu atinge turațiile maxime și se aude un retur de flacără în toba de eșapament și tinde să se sufoce la accelerare, ca și cum s-ar opri; am ars carburatorul cu flacără și am încercat să-l reglez, dar nu a funcționat. Nu știu dacă distribuția a fost greșită la distribuitor sau carburatorul este defect sau se întâmplă ceva. Conform celor reglate motorul când am pus cureaua de distribuție, dar ceea ce am găsit ciudat este că dintele distribuitorului nu mi-a dat poziția cablului pistonului 1, ci mai degrabă era într-o poziție în spatele celui anterior ca și cum un dinte ar fi fost sărit pe scripetele dințat. Nu știu dacă chiulasa este defect sau distribuția a fost greșită. La ce grade merge distribuția dacă locuiesc în Guadalajara? Și ce defecțiune ar putea cauza? Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat citirii întrebărilor mele și sper că mă puteți ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29548 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune Golf MK2 87
Prietene, aprinderile inverse și oprirea motorului sunt simptome ale unei greșeli de reglare, verifică din nou, progresul este important dar pentru ca acesta să aibă efect asupra performanței reglarea trebuie să fie corectă, cealaltă chestie este că poate fi un fir de bujie schimbat, dacă nu a fost făcut înainte atunci nu cred că este carburatorul, dacă ai schimbat distribuția din cauza unei curele rupte s-ar putea să ai o supapă deteriorată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29574 prin manual-mecanic
ÎN PRIMUL RÂND, DACĂ ÎNAINTE DE A SCHIMBA CUREAȚA NU A ÎNTREBUI NICI O EROARE, ATUNCI GREȘEALA ESTE A TA ÎN SETAREA TEMPORIZĂRII. SETAȚI-O LA TIMP ȘI VERIFICAȚI ÎN DIVERSE MANUALE. EXISTĂ UN CATALOG DE SETĂRI DE TEMPORIZARE, DAR MAI PUȚIN DE ASEMENEA, VERIFICAȚI ȘI MARCAȚI ORI DE CÂT NU ȘTIȚI.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29726 prin manual-mecanic
Ce s-a întâmplat a fost că fulia curelei de distribuție tensionate făcea deja mult zgomot și nu a durat mult să se strângă. Când am slăbit-o, am observat că fulia arborelui cu came se învârtise puțin, ca și cum ar fi sărit un dinte. Dar situația care cred că a afectat-o este că i-am pus o curea pe care mi-a dat-o un prieten de-al meu. El conduce un Golf A3, iar motorul lui este cu injecție și are aprindere electronică. Nu știu dacă asta are vreo influență?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29760 prin manual-mecanic
Important în legătură cu cureaua este ca lungimea, numărul de dinți și pasul dintre ei să fie aceleași. Dacă sunt aceleași, nu contează dacă este pentru injecție completă sau pentru carburare.