Căutare MDM

Buletin

Defecțiune la golf mk2 87

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 zile #29545 prin manual-mecanic
Problemă Golf MK2 '87 - Publicat de manual-mecanica
:cheer: Salut, dragi pasionați de cutii manuale, am o problemă cu MK2-ul meu din 1987. Am înlocuit rola întinzătoare a curelei de distribuție și cureaua de distribuție în sine, iar acum am următoarea problemă: motorul de 1.8L 8v nu atinge turațiile maxime, se aude un zgomot de retur de la evacuare și are tendința de a se opri la accelerare, aproape ca și cum s-ar opri. Am ars carburatorul și am încercat să-l reglez, dar problema nu s-a rezolvat. Nu știu dacă distribuția este greșită la distribuitor, dacă carburatorul este defect sau care ar putea fi problema. Cred că am sincronizat corect motorul când am instalat cureaua de distribuție, dar ceea ce mi se pare ciudat este că marcajul de sincronizare al distribuitorului nu s-a aliniat cu poziția firului de distribuție pentru cilindrul 1; în schimb, se aliniază cu o poziție întârziată față de cea anterioară, ca și cum un dinte ar fi sărit pe rola de distribuție. Nu știu dacă chiulasa este defectă sau dacă distribuția este greșită. Care este setarea corectă de sincronizare dacă locuiesc în Guadalajara? Și ce probleme ar putea cauza asta? Vă mulțumesc anticipat că v-ați făcut timp să citiți întrebările mele și sper că mă puteți ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 zile #29548 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Defecțiune la un Golf MK2 din 1987
Prietene, aprinderea inversă și oprirea motorului sunt simptome ale unei erori de sincronizare. Verifică din nou. Avansul de sincronizare este important, dar pentru ca acesta să aibă vreun efect asupra performanței motorului, sincronizarea trebuie să fie corectă. O altă posibilitate este ca un fir de bujie să fi fost schimbat. Dacă nu se făcea asta înainte, atunci nu cred că e carburatorul. Dacă ai schimbat cureaua de distribuție din cauza unei curele sparte, s-ar putea să ai o supapă deteriorată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #29574 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Defecțiune la un Golf MK2 din 1987
ÎN ÎNȚELEPTUL RIDICAT, DACĂ NU FACEA PROBLEME ÎNAINTE SĂ SCHIMBI CUREA, ATUNCI EROAREA ESTE A TA LA CLIMATIZARE. SETA-O LA TIMPUL POTRIVIT ȘI VERIFICĂ-TE ÎN DIVERSE MANUALE. EXISTĂ UN CATALOG DE CLIMATIZARE, DAR MAI PUȚIN DE ORICE, VERIFICĂ ȘI MARCHEAZĂ ORICE CE NU ȘTII.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29726 prin manual-mecanic
Hei, ce s-a întâmplat a fost că scripetele întinzător al curelei de distribuție făcea mult zgomot și se tot bloca. Când am slăbit-o, am observat că scripetele arborelui cu came se rotise puțin, ca și cum ar fi sărit un dinte. Dar cred că problema a fost cauzată de faptul că am pus o curea pe care mi-a dat-o un prieten care are un Golf A3 cu motor cu injecție și aprindere electronică. Nu știu dacă are vreo legătură cu asta?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29760 prin manual-mecanic
Important la curea este ca lungimea, numărul de dinți și pasul dintre ei să fie aceleași; dacă sunt aceleași, nu contează dacă este pentru injecție completă sau pentru carburație.