Căutare MDM

Buletin

Computerul Ecosport este deconectat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni - Acum 13 ani și 10 luni #29541 prin manual-mecanic
Computer Ecosport deconectat Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, camioneta mea este un Ford Ecospot din 2004 cu motor Duratec de 2.0 litri. Ceea ce se întâmplă este că cei 2 conectori ai computerului s-au slăbit brusc și nu știu cum să-i pun la loc, deoarece ambii conectori sunt identici, de asemenea, cavitățile computerului sunt la fel (ambii se potrivesc în ambele cavități). Problema este că dacă sunt schimbați, s-ar putea strica, singurul lucru care diferențiază fiecare conector este o etichetă care conține literele CA și cealaltă CB. Cel pe care scrie CA este un cablaj care vine de la motor, iar cel pe care scrie CB este atașat la caroserie. Sper că mă puteți ajuta și vă mulțumesc foarte mult pentru comentarii.
Ultima editare: acum 13 ani și 10 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29544 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mecanica la subiectul Re: Computer Ecosport deconectat
Oh, nu am manualul pentru asta, dar un conector ar trebui să fie foarte strâns pentru o Lada. Ești sigur că sunt la fel? Poate că dispunerea pinilor este diferită. Uneori au trasee interne de plastic diferite. Postează o fotografie ca să te putem ajuta dacă poți, desigur.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni - Acum 13 ani și 10 luni #29568 prin manual-mecanic
Salut din nou, ai perfectă dreptate. Traseele interne de plastic sunt diferite. Ce s-a întâmplat a fost că s-a desprins brusc, iar acele mici bucăți de plastic s-au deteriorat. Am încercat doar un conector (cel deteriorat) care se potrivește pe ambele părți, dar cel bun se potrivește doar într-o singură cavitate. ÎȚI MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU AJUTORUL TĂU PREȚIOS, CRISTIAN.
CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU 2012 CU MULȚI ...
Ultima editare: acum 13 ani și 10 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29579 prin manual-mecanic
Cu plăcere, prietene, de aceea și ție îți dorim sărbători fericite.