Căutare MDM

Buletin

Ambreiajul și cutia de viteze a modelului Seat Cordoba 100

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29456 prin manual-mecanic
Ambreiaj și cutie de viteze Seat Cordoba 100 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am probleme cu ambreiajul de la cutia de viteze a unui Seat Cordoba 1.6 100cp model 2000, am schimbat ambele pompe de ambreiaj, motorul, rulmenții banchetei spate și chiar placa și discul sunt perfecte, dar pedala nu urcă până la opritor și vitezele nu intră corect, parcă ar lipsi un ambreiaj, nu știu la ce să mă mai uit și nu găsesc un răspuns, dacă cineva are o idee sau demontarea acestei cutii aș aprecia anticipat!!!!!!!!!!!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29485 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj și cutie de viteze Seat Cordoba 100
Bună ziua, cred că ar trebui să verifici mai întâi dacă nu există aer în circuit, să scoți aerul din circuit încărcând lichidul din cilindrul ambreiajului în sus, apoi să testezi. Piesele pe care le-ai montat sunt noi, nu?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29488 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj și cutie de viteze Seat Cordoba 100
Toate piesele de schimb sunt noi și originale Seat sau Volkswagen, conform specificațiilor din catalogul Seat, am încercat să încarc tot aerul posibil din circuit, am făcut-o în stilul vechi în timp ce prietenul meu pompa și apăsa ambreiajul, cu cheia de 10 mm deschideam și scoteam aerul, am aerisit foarte bine dar așa, nu am pompă de vid să fac invers, dar cred că am rezolvat problema cu aerul, voi continua să încerc în acest fel, a mai rămas ceva, lucru de care mă îndoiesc, dar trebuie să lași mereu ușile deschise, mulțumesc anticipat pentru ajutor și pentru abordarea acestui subiect. ;-))

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29489 prin manual-mecanic
Dacă ați înlocuit pompa secundară, ar trebui să verificați lungimea pistonului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29503 prin manual-mecanic
Vă rog să mă îndrumați, de unde îl reglez? M-am gândit că, fiind un sistem hidraulic, se autoreglează. Vă mulțumesc anticipat. Voi vedea cum îl pot regla. Vă mulțumesc pentru interesul acordat subiectului.