Căutare MDM

Buletin

Grand Am cu probleme de accelerație

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29440 prin manual-mecanic
Grand Am cu probleme de accelerație Publicat de manual-mecanica
Am un Grand Am din 2000, 2.4L, 4 cilindri. Tocmai l-am dus la un service auto să fie scanat și mi-a dat următoarele coduri: P0303 și P0440. Accelerează lent și consumă multă benzină. A trecut mai puțin de o lună de când s-au făcut reglajele și curățarea corpului clapetei de accelerație. Mă puteți ajuta și de unde pot obține manualul de service?
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29452 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Grand Am cu probleme de accelerație
Bună seara.
Din câte am înțeles, în linii mari, este că vina ta ar putea fi cauzată de un rateu la unul dintre cilindri. Cel mai probabil este cilindrul 3, având în vedere codul. Îți recomand să scoți bujiile și să observi culoarea pe care au căpătat-o ​​după această perioadă de utilizare. Dacă asta e problema, una dintre bujii ar trebui să aibă o culoare mai închisă din cauza unui rateu.
Mult succes și sper că te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29455 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Grand Am cu probleme de accelerație
P0303
Rat la aprindere în cilindrul 3, verificați bujia, firul bujiei (poate să existe omisiuni de curent) și injectorul murdar și defect etc.

P0440
Verificați sistemul de evaporare a benzinei (canistra), probabil un capac de benzină care nu etanșează bine, un furtun de evaporare rupt, un solenoid de evaporare blocat sau defect, o canistră spartă etc. Comentariu.