Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Aveo, accelerează singur

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34213 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul unui mecanic pe această temă: „Ajutați-mă, Chevrolet Aveo, accelerează singur.”
Salut, am un Aveo din 2007 cu aceeași problemă, accelerează fie la rece, fie la cald, uneori da, alteori nu, supapa IAC a fost schimbată de vreo patru ori (la cele generice și originale), cablul care permite trecerea aerului și injectoarele au fost curățate, am dus-o la 3 mecanici (inclusiv cea de la Chevrolet) și nimic, e reparată câteva săptămâni și apoi accelerează din nou la ralanti, nu știu ce să fac sau unde să o duc, m-am gândit chiar că e calculatorul, vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34215 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor, Chevrolet Aveo, accelerează singur
AȚI VERIFICAT SENZORUL DE OXIGEN SAU ESTE POSIBIL CA CATALIZATORUL SĂ FIE BLOCAT?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34217 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor, Chevrolet Aveo, accelerează singur
Salut prietene, soluția la problema mea, după ce am schimbat supapa IAC, am curățat clapeta de accelerație, am schimbat TPS-ul, iar problema a persistat, am schimbat furtunul de aer și asta a fost soluția. Am avut o mică ruptură în burduf, am schimbat-o și nu a mai accelerat niciodată. În Club Aveo Venezuela există și o mulțime de informații, poți deveni membru acolo. Salut prietene, sper că informațiile te ajută.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34221 prin manual-mecanic
hehehehehehe azi am venit să citesc mesajele de pe forum și asta e mereu la Aveo. Sunt din Maracay, Venezuela și multe Aveo sau Spark ajung de obicei aici din cauza problemei astea. La Aveo e furtunul, iar la Spark e corpul clapetei de accelerație care emite coduri și accelerează sau decelerează. Ei bine, slavă Domnului că ți-ai găsit problema. Cu stimă.