Căutare MDM

Buletin

consultare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29363 prin manual-mecanic
interogare Publicată de manual-mecanica
Bună ziua, ce mai faci? Aș dori să știu parametrii de cursă pentru furcă și pedala de ambreiaj a unei camionete Toyota Hilux și care sunt măsurătorile minime și maxime.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29380 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: interogare
Bună seara. Această diagramă este pentru modelele europene KUN, GGN, LN și TGN. Sper să funcționeze și pentru modelele americane. Salutări din Spania.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29385 prin manual-mecanic
Care este defectul camionului? În realitate, majoritatea datelor tehnice sunt în condiții de laborator și cu totul nou, dar vor servi drept parametru. Dacă îmi spui ce defecțiune ai, te putem ajuta mai bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29395 prin manual-mecanic
Adevărul este că am o problemă cu uzura discului de ambreiaj, dar vor să întocmească un raport tehnic cu măsurători ale cursei pedalei, cilindrului și parametrilor furcii ambreiajului. Nu este nevoie să demontezi cutia de viteze. Doar oferă asistență cu măsurători. Mulțumesc.