Căutare MDM

Buletin

Pilotul automat, ajutor!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29243 prin manual-mecanic
Pilot automat, ajutor! Publicat de manual-mecanica
Salut!! Ei bine, să vă spun: se pare că am un Golf IV TDI 110 CP din 98, și se pare că l-am cumpărat recent, și venea cu pilot automat, l-am pus, și nu apare nimic pe bord sau ceva, și apăs orice buton de pe pilot automat, și nu se întâmplă nimic, mă poate ajuta cineva? Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29257 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: pilot automat, ajutor!!
Salut Diego, verifică dacă siguranța nu s-a ars. Sub bord, pe coloana de direcție, verifică dacă „motorul de accelerație” este conectat la pedala de accelerație și la cablajul acesteia. La unele mașini, acestea sunt dispozitive opționale care nu vin standard cu mașina și adesea nu au un indicator pe bord, așa cum vin altele cu unul din fabrică. Verifică aceste detalii și spune-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29299 prin manual-mecanic
Salut wolfi77!! În primul rând, îți mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Îți spun: am verificat totul, siguranțele și conexiunea accelerației și totul este în regulă. Sincer, nu știu ce ar putea fi. Mi se pare că poate nu știu cum să-l folosesc, pentru că, deși totul este conectat corect, nu înțeleg de ce tot nu funcționează. Cu cele mai bune urări!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29301 prin manual-mecanic
Salut Diego, operațiunea e mai simplă decât pare, la Isuzu Trooper-ul meu activezi mai întâi „pilotul automat” cu un buton, apoi există o comandă precum faza scurtă și deasupra ei un buton care sunt Set Coast, Resume, Cancel, pentru a-l pune în funcțiune trebuie mai întâi să atingi viteza la care vrei să „mergi”, odată ce atingi viteza dorită apeși „Set Coast” și preia automat controlul accelerației, acum poți să-ți sprijini picioarele pe covoraș, dacă apeși frâna sistemul eliberează pedala, dezactivând astfel pilotul automat, pentru a relua din nou doar apasă Resume și va accelera din nou până când ajunge la viteza pe care ai setat-o inițial, dacă vrei să anulezi apeși Cancel, și este dezactivat, un alt detaliu unele sisteme nu se activează la viteză mică, în cazul meu trebuie să merg cu mai mult de 40kph pentru ca pilotul automat să se activeze. Încearcă și spune-ne, mult succes.