Căutare MDM

Buletin

Uneori se oprește la ralanti.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29213 prin manual-mecanic
Uneori se blochează la ralanti. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, domnilor, am o nelămurire. Am cumpărat o Honda CBR 600 F din 1999 acum aproximativ patru luni și o analizez cu atenție, deoarece are garanție de un an. Observ că uneori turația de mers în gol se dezechilibrează și începe să se oprească.
Ca o paranteză, deși nu sunt încă complet sigur, cred că asta se întâmplă când răsucești urechea, să zicem, puțin când este rece.

Oricum, nu știu dacă ar trebui să o duc înapoi de unde am cumpărat-o să fie verificată sau poate este doar o idee stupidă.
Mulțumesc și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29224 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Uneori se oprește la ralanti.
Este injectat sau carburat, dacă este carburat este normal să treacă când este rece și odată ce se încălzește este eliminat dacă este injectat nu este normal,

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29267 prin manual-mecanic
Salut, e adevărat, am uitat să menționez că are carburator și pot să-ți spun că face asta chiar și când e cald.
Pe de altă parte, trebuie să spun că am observat ceva care îl face să se oprească și anume că, odată ce l-am stabilizat la aproximativ 1,5 turații pe minut fără să se oprească, atunci mi-am dat seama că luminile erau stinse, iar când le-am aprins, au început suișurile și coborâșurile care fac motocicleta să se oprească. Acum am reglat din nou turația de mers în gol cu luminile aprinse (am ridicat-o) și pare că nu se oprește. Va trebui să verific din nou.
Acum mă întreb dacă e bateria, pentru că nu ar trebui să fie bujiile, nu?
Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29398 prin manual-mecanic
Hahaha, nu, prietene, toate vehiculele cu carburator merg cu luminile aprinse, din exact același motiv sau vină care ți se întâmplă ție, așa că nu-ți face griji, ai dreptate.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29412 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc foarte mult, acum este reglementat, aceasta este cheia întrebării.