Căutare MDM

Buletin

CUPLU PENTRU MOTORUL SENTRA 2.0 LTS DIN 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29138 prin manual-mecanic
CUPLU PENTRU MOTORUL SENTRA 2.0 LTS DIN 2008 Publicat de manual-mecanica
Salut, colegi membri ai forumului, un salut cordial tuturor, aș vrea să văd dacă cineva mă poate ajuta cu tabelul de cuplu pentru motorul de 2.0 litri al Sentra MR20 din 2008, strângerea bielelor, arborelui cotit, capacelor lagărelor arborelui cu came, etc. etc.
Apreciez orice sfat care mă poate ajuta, mulțumesc și salutări, la revedere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29148 prin manual-mecanic
Salut prietene, îți trimit asta, sper că te ajută,
strângere dinamometrică
1-30ft-lbs
2-rotații 100°
3-slăbire toate șuruburile în direcția opusă cuplului inițial
4-30ft-lbs
5-rotații 100°
6-rotații 100°
șuruburi principale arbore cotit
1-25ft-lbs
2-rotații 60°
șuruburi bielei
1-20ft-lbs
2-slăbire
3-14ft-lbs
șuruburi capac arbore cu came
1-17in-lbs
2-52in-lbs
3-84in-lbs
aceasta din urmă este în in-lbs dacă cheia ta dinamometrică nu are această măsurătoare trebuie să o transformi în ft-lbs. Sper că te ajută

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29158 prin manual-mecanic
Salut prietene, maestre, desigur că aceste informații pe care mi le-ai trimis vor fi utile și îți sunt foarte recunoscător pentru acest sprijin. O îmbrățișare și profit de această ocazie pentru a-ți urea ție și tuturor membrilor forumului acestui site minunat ca în acest sezon de Crăciun să petreceți cel mai frumos Crăciun și un An Nou prosper în compania celor dragi. Fie ca Creatorul să te copleșească cu binecuvântări, sănătate bună, prosperitate și urări de foarte bine. Crăciun fericit.