Căutare MDM

Buletin

probleme cu Corola mea

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28864 prin manual-mecanic
Probleme cu Corolla mea Publicat de manual-mecanica
Vă scriu din Venezuela, problema mea este următoarea, de câteva zile am probleme cu partenerul meu de luptă... Am un Corolla din '95 cunoscut aici sub numele de BABY CAMRY, motor 1.8 GLI, 7afe... Ei bine, chestia e că în timp ce conduceam pe stradă, mașina dintr-o dată nu a mai vrut să meargă... Nu s-a oprit pur și simplu, ci a pierdut complet puterea, abia ajung acasă... Mașina la ralanti sau în gol se comportă excelent, dar când încerc să o rulez se blochează sau se oprește (nu știu cum se numește în țara voastră), nu are deloc putere, nu ajunge la 4000 rpm, dar e ceva curios, asta se întâmplă doar dacă apăs pedala de accelerație la podea, dar dacă o fac foarte încet, mașina ajunge la turații mari. concluzie Am avut un accident cu mașina și nu există niciun mecanic care să poată găsi cauza (AM ADUS DEJA MAI MULȚI SĂ O VERIFICE), sper că mă puteți ajuta...

NOTĂ: Am dus-o la service acum aproximativ o lună. Aceasta constă în:
schimbarea CUREA DE DISTRIBUȚIE SAU A CUREA DE DISTRIBUȚIE (TOYOTA ORIGINALĂ)
TENSIONER CUREA DE DISTRIBUȚIE
FIRE DE BUJII NOI
BUJII NOI
FILTRU DE AER MOTOR ȘI FILTRU DE COMBUSTIBIL SCHIMBARE
BATERIE SAU
POMPĂ DE COMBUSTIBIL FILTRU DE ULEI ȘI MOTOR

Nu știu dacă acest lucru va avea vreo influență... Orice părere îmi va fi de mare ajutor...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28888 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu Corolla mea
Uite, draga mea, verifică curentul la pompa de combustibil. Această defecțiune este cauzată de lipsa curentului electric.
Verifică-o și spune-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28892 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu Corolla mea
Ei bine, am schimbat pompa acum două zile, cum măsori curentul?)