Căutare MDM

Buletin

Întrebări despre suporturile motor Chrysler Neon

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28829 prin manual-mecanic
Prieteni de pe forum, am această întrebare: Este suportul central pentru transmisia automată a unui Neon diferit de suportul pentru un motor sincron? Întreb pentru că atelierul unde l-am verificat îmi spune că sunt diferite, în timp ce magazinul de piese al reprezentanței Chrysler îmi spune că folosesc același suport. Are cineva un răspuns sigur la asta? Vă mulțumesc anticipat pentru comentarii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28842 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare despre suporturile motorului Chrysler Neon
Dacă atunci când spui central te referi la cel care este luat din partea de distribuție, nu ar trebui să fie nevoie să se schimbe.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28846 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare despre suporturile motorului Chrysler Neon
Ce este sincron?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #28856 prin manual-mecanic
Dacă „N” este cronologic, nimic, utilizatorul se referă la tipul de transmisie, care în cazul său este automat și nu sincron.
pdta: sincron = manual = mecanic, etc.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28862 prin manual-mecanic
Dacă la asta mă refer și la susținere, mulțumesc pentru comentariu.