Căutare MDM

Buletin

cutia de viteze a unui Mazda BT-50 din 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #28676 prin manual-mecanic
Cutie de viteze a unui Mazda BT-50 din 2008. Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu cutia de viteze a unui Mazda BT-50 din 2008. Când schimb vitezele, este dificil să se cupleze, iar când se cuplează, nu pot decupla vitezele. Ce ar putea fi? Ar putea fi o problemă cu presa și discul?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #28701 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Cutia de viteze a unui Mazda BT-50 din 2008
Dacă angrenajele se cuplează ușor când vehiculul este oprit, atunci problema este la kitul de ambreiaj: un disc uzat, o placă de presiune defectă sau un rulment. Dar mai întâi, verificați sistemul de acționare pentru a vedea dacă este acționat prin cablu sau prin pompă pentru a exclude aceste componente.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #28797 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Cutia de viteze a unui Mazda BT-50 din 2008
Ei bine, presiunea în sistemul de ambreiaj este bună; am încercat chiar și noii cilindri principali. Am demontat deja cutia de viteze, iar placa de presiune este supraîncălzită. Sper că asta e problema. O să înlocuiesc întregul kit. Ciudat este că kitul a fost înlocuit recent (acum o lună)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #28805 prin manual-mecanic
Nou sau recondiționat? Ambreiajul este hidraulic? Poți încerca cel mai simplu și ieftin lucru: verifică dacă există aer în conductele ambreiajului.