Căutare MDM

Buletin

performanţă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #28631 prin manual-mecanic
Performanță Publicat de manual-mechanics
Salut membri ai forumului... Întrebarea mea este că am un Isuzu Trooper din 1990, 2.6L, cu injecție de combustibil și convertor catalitic... Problema mea este că face doar 8 km pe litru... Am ținut totul la zi: reglaj, schimburi de ulei, iar injectoarele sunt curate, dar tot așa e economia de combustibil... Știe cineva vreo modalitate de a obține o economie de combustibil mai bună?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #28635 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : performanță
Salut Kike, înțeleg că aceste modele sunt de performanță scăzută și, având în vedere anul, nu cred că au senzor de oxigen. Dar dacă are, încearcă să-l cureți și, dacă pare foarte contaminat (foarte afumat), înlocuiește-l. De asemenea, încearcă să instalezi un filtru de aer de înaltă performanță; de exemplu, K&N are anumite modele care se potrivesc cu carcasa originală a filtrului. Încearcă asta și spune-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #28645 prin manual-mecanic
Dacă are senzor de oxigen... îl voi verifica, îl voi testa și vă voi anunța cum merge...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #28886 prin manual-mecanic
Se pare că a fost senzorul de oxigen... L-am schimbat pentru că era deteriorat... și performanța s-a îmbunătățit. Nu l-am testat încă cum trebuie, dar din câte am condus, se pare că merge pe la 10 sau 11 km/l... Mulțumesc mult

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni - Acum 14 ani și 3 săptămâni #28889 prin manual-mecanic
Salut Kike, mă bucur că te-am putut ajuta. Încearcă să folosești bujii duble din platină marca Champion. Am niște prieteni cu bujii Trooper care le-au încercat și le-au dat recenzii bune, iar partea cea mai bună este că nu sunt scumpe; costă doar puțin mai mult decât cele obișnuite. Noroc.
Ultima editare: acum 14 ani și 3 săptămâni de către .