Căutare MDM

Buletin

performanţă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28631 prin manual-mecanic
performanță Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni de pe forum....întrebarea mea este că am un Izusu Trooper 2.6 cmc an '90 catalizator injectat......întrebarea mea este că îmi dă 8km pe litru......Am totul la zi, reglaj ulei, curățare injectoare dar performanța rămâne...știe cineva o modalitate de a obține mai multă performanță??

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28635 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: performanță
Salut Kike, înțeleg că aceste modele au performanțe scăzute și, având în vedere anul acesta, nu cred că au senzor de oxigen. Dar dacă au, încearcă să-l cureți, iar dacă pare foarte contaminat (foarte fumegând), înlocuiește-l. De asemenea, încearcă să instalezi un filtru de aer de înaltă performanță. De exemplu, marca KN are anumite modele care se potrivesc în recipientul original al filtrului. Încearcă asta și spune-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28645 prin manual-mecanic
Dacă are senzor de oxigen... o să verific, o să încerc și îți spun cum a mers...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28886 prin manual-mecanic
Se pare că era sonda de oxigen... am schimbat-o pentru că era stricată... și performanța s-a îmbunătățit. Nu am testat-o încă cum trebuie, dar din ce am făcut, ar trebui să fie în jur de 10 sau 11 km/l... Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #28889 prin manual-mecanic
Salut Kike, mă bucur că te-am putut ajuta. Încearcă să pui și bujii Champion cu dublă platină. Am niște prieteni cu Troopers care le-au încercat și mi-au dat recenzii bune. Și partea cea mai bună este că nu sunt scumpe, puțin mai scumpe decât cele obișnuite. Noroc.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către .