Căutare MDM

Buletin

ajutor cu camionul meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28599 prin manual-mecanic
Ajutor cu camionul meu Publicat de manual-mecanica
De ce se aprinde martorul luminos de check-in la Chevrolet Trail Blazer-ul meu? Permiteți-mi să explic. Au fost 2 coincidențe pe care le iau în considerare drept posibile cauze. 1. A trebuit să înlocuiesc rezervorul de lichid de frână al camionetei mele. 2. Busonul rezervorului de benzină a fost furat, deși deja pusesem unul nou. Ar putea vreuna dintre acestea să cauzeze aprinderea martorului luminos? Și rezervorul de lichid de frână afectează emisiile?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28608 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu camionul meu
Martorul luminos de verificare se aprinde doar atunci când o componentă a sistemului de injecție este defectă. Lichidul vâscos nu trece prin computer. Totuși, dacă ar trebui să scoată altceva din sistem pentru a-l scoate, ar putea fi vorba doar de ceva deconectat și nimic altceva. Niciunul dintre cei doi factori pe care îi menționezi nu influențează martorul luminos de verificare a motorului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.