Căutare MDM

Buletin

consum excesiv de combustibil urvan 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28561 prin manual-mecanic
Am o problemă cu Urban-ul meu din 2008, consumă multă benzină. L-am reglat deja, am încercat diferite tipuri de bujii, am schimbat senzorul HART, l-am scanat și nu are niciun cod în memorie. Dacă cineva m-ar putea ajuta să localizez problema, aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28570 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Consum excesiv de combustibil la Urvanul din 2008
Bună ziua, am o întrebare: Cât consumă? Câți kilometri pe galon îți oferă aproximativ?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28572 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Consum excesiv de combustibil la Urvanul din 2008
Mm. Prietene, dacă nu arată nimic sau scanerul a deteriorat senzorul MAF, atunci schimbă becurile de temperatură care monitorizează injecția de combustibil.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28616 prin manual-mecanic
De obicei, este vorba de un senzor de temperatură sau de un senzor de oxigen defect sau, mai complicat, de un convertor catalitic înfundat sau foarte contaminat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28687 prin manual-mecanic
Îmi dă aproximativ 6 până la 8 kilometri pe litru.