Căutare MDM

Buletin

Motor Datsun Nissan Z24

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28514 prin manual-mecanic
Motor Datsun Nissan Z24 Publicat de manual-mecanica
BUNĂ DUPĂ-AMIAZA...

ARE CINEVA MANUALUL PENTRU DATSUN NISSAN DIN 1984, MOTOR Z24, 720... L-AM CĂUTAT DAR NU GĂSESC NIMIC... TREBUIE SĂ ȘTIU CARE ESTE BOBINA DE ADMISIE ȘI CARE ESTE BOBINA DE EVACUARE... SCHEMA ELECTRICĂ A ȘASIIULUI... AM O PROBLEMĂ CU CABLAJUL ȘI NU AM REUȘIT SĂ O REZOLV...

MULȚUMESC FOARTE MULT...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28538 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Motor Datsun Nissan Z24
?????????????????????, prietene, manualele sunt solicitate în secțiunea de manuale, dar nu am mutat postarea acolo pentru că mai am o mulțime de întrebări. Ce este bobina de admisie și bobina de evacuare? Șasiul nu are fire, sunt doar fiare de călcat? Cum se numește o schemă de conectare a șasiului? Spune-ne care este problema și vom încerca să te ajutăm.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28727 prin manual-mecanic
Salut, ce se întâmplă e că caut un manual pentru iubitul meu, el are un Nissan Z24, problema pe care o are e la cablajul care merge la bobine, e prost conectat sau ceva de genul cred... deci ce caută el e un manual sau o schemă cu cum ar trebui conectate bobinele pentru că din câte am înțeles sunt prost conectate și cedează, cred că funcționează doar cu una... chiar nu am prea multe cunoștințe, doar ce observ și mă învață, nu? Ei bine, și eu sunt curios... asta e problema pe care o are... cablajul bobinelor și care e evacuarea și admisia, și aspiratoarele la fel... cum ar trebui să meargă, la ce e fiecare și unde se duc și așa mai departe... sper să mă puteți ajuta pentru că caut de o săptămână și chiar nu am găsit nimic...:D hehe... vă mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28746 prin manual-mecanic
hahaha, da, dar lasă-mă să explic puțin, nu există bobine pentru evacuare și admisie, există supape și galerii de admisie și evacuare, acum anul lui z 24 este important pentru a stabili niște lucruri, trebuie să ții cont de faptul că există puține modele care folosesc două bobine, de obicei este una, sau vorbești despre ordinea cablurilor de aprindere, manualul este greu de găsit îți spun că este un motor mediu rar, ce model este vehiculul ca să sapi în arhivele vechi, în orice caz dacă este cu distribuitor sau carburator, acele date ar fi utile, mult succes și vom încerca să te ajutăm.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28779 prin manual-mecanic
Salut, hai să ne cunoaștem. Nu cred că ești curioasă. E bine că-ți ajuți iubitul. Ei bine, iată o diagramă a modelului Z24 din 1984. Sper să te ajute.