Căutare MDM

Buletin

Jetta A4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28468 prin manual-mecanic
Jetta A4 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, tocmai am cumpărat un Jetta A4 din 2001. Mașina este aproape perfectă. Problema este că este foarte scurtă în față și vreau să o ridic pentru că lovește limitatoarele de viteză. La service mi-au spus că arcurile trebuie schimbate. Vreau să știu dacă este adevărat și de unde să le iau pe cele ranforsate. Mă poate ajuta cineva?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28476 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Jetta A4
Ranforsată???? Mmm, dacă vrei doar să-i dai un aspect premium de camionetă, e suficient să cumperi originalele. Probabil că au scurtat-o. Întreabă la o fierărie veche sau la un magazin specializat de piese VW; nu sunt foarte scumpe.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28487 prin manual-mecanic
jajjajajaj pineda cum spui asta jajjaja, păi în realitate trebuie doar să cumperi originalele dar dacă e tot puțin scurtă poți ridica pur și simplu caroseria, bineînțeles că voi comanda suspensia de la tine dacă jajajjaja e puțin cam grea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28498 prin manual-mecanic
Salut, „sichaparito”, asta înseamnă că suspensia a fost coborâtă. Ceea ce trebuie să faci este să înlocuiești arcurile originale ale suspensiei (coilovere, cum le numim în Argentina) și amortizoarele. Este o idee bună să înlocuiești ansamblul arc-amortizor.
Dacă înlocuiești doar arcurile, amortizoarele vor funcționa la o înălțime diferită și nu vor funcționa corect.

Salutări din Moron, Argentina

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28515 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult. Da, shorty e scurt. Chestia e că am întrebat la service-ul de suspensii și mi-au spus că trebuie să pun unele ranforsate, dar sunt foarte recunoscător. O să schimb amortizoarele și arcuri noi. Mulțumesc foarte mult.