Căutare MDM

Buletin

Problemă Turbo Ssang Yong Actyon Sport Anul 2010

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28452 prin manual-mecanic
Acum aproximativ o lună, turbo a început să scoată zgomote ciudate. În cele din urmă, când am mărit turația la cel puțin 3.000 sau 3.500, furtunul care duce de la turbo la galeria de admisie s-a deconectat imediat, ca și cum ar fi fost o supraîncărcare.

În afară de această problemă, când am descoperit conductele de ieșire ale intercoolerului și am inspectat galeria de admisie, am constatat că era plină de ulei, ca și cum turbo-ul ar fi avut un fel de scurgere.

Când am rulat scanerul, a arătat două defecte:

o defecțiune a sistemului VGT;
și un circuit al senzorului MAP ridicat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28530 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu turbo-ul la Ssang Yong Actyon Sports 2010
Bună ziua, dacă turbo este zgomotos și galeria de admisie este plină cu ulei, este posibil ca inelele turbocompresorului să fie uzate sau rupte, iar furtunul să se desprindă atunci când se umple cu ulei. În ceea ce privește defectul MAP, acesta este legat de uleiul din galeriile de admisie, deoarece crește presiunea în acestea acționând ca un agent de etanșare.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28532 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu turbo-ul la Ssang Yong Actyon Sports 2010
Tashunka are perfectă dreptate, deoarece atunci când uleiul trece prin celulele turbo, admisia este contaminată și tot ce implică asta. Deconectați sau decuplați turbo, curățați admisia și verificați dacă vă dă erori.