Căutare MDM

Buletin

TOYOTA COROLLA 2000 ACCELERATED

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28370 prin manual-mecanic
TOYOTA COROLLA 2000 ACCELERATED Publicat de manual-mecanica
SE REZULTĂ CĂ AM UN MOTOR TOYOTA COROLLA 2000 1800 CC ȘI RĂMÂNE CONSTANT ACCELERAT FĂRĂ FLUCTUEAZĂ LA 1200 RPM, AM VERIFICAT DEJA CABLUL DE ACCELERAȚIE PENTRU A VEDEA DACĂ NU ESTE PROAST REGLAT SAU PREA ÎNTENSAT, IAR NU ESTE, AM VĂZUT ȘURUBUL CARE REGLEAZĂ DESCHIDEREA ACCELERAȚIEI SAU A ȘOCEI ȘI ERA SLĂBIT FĂRĂ SĂ ATINGA, NU ȘTIU DACĂ ESTE SENZORUL DE VID CARE ESTE PROST... ORICE RĂSPUNS ÎN ANTICIPAT MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28371 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: TOYOTA COROLLA 2000 ACCELERATED
Bună ziua, poți verifica furtunurile de vacuum, s-ar putea să fie rupte sau slăbite, verifică și actuatorul de mers în gol.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28373 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: TOYOTA COROLLA 2000 ACCELERATED
Și ACTUATORUL DE RALANTI PE CARE ÎL MENȚIONEZI UNDE ÎL LOCAȚI SPECIAL ÎN ACEST TIP DE MAȘINĂ, DEOARECE UNDE ESTE ACCELERAȚIA DE CLAPETĂ SAU ȘOCA, SENZORUL DE VID ESTE SITUAT DEASUPRA ACESTUI, LA DREAPTA SENZORUL DE POZIȚIE A ACCELERAȚIEI DE CLAPETĂ ȘI MAI JOS EXISTĂ UN ACTUATOR ELECTRIC PENTRU TRECEREA APEI CARE VINE DE LA RADIATOR ÎNTRE DOUĂ FURTUNURI CARE SUNT SUB ACCELERAȚIE DE CLAPETĂ ȘI LÂNGĂ ACEST ACTUATOR, IAR CÂT PRIVIND FURTUNURILE DE VID, LE VOI VERIFICA, MULȚUMESC.