Căutare MDM

Buletin

Suspensie față

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28263 prin manual-mecanic
Suspensie față Publicat de manual-mecanica
Salutări. Am probleme cu suspensia la Toyota Corolla din 1995. Amortizorul stânga față lovește foarte tare, chiar și peste gropi mici. Am înlocuit deja amortizorul de două ori și arcul elicoidal o dată, dar loviturile tot apar. Nu cred că amortizorul are scurgeri, deoarece nu există lichid prezent. Nu știu unde ar putea fi eroarea sau defectul. Vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28280 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Suspensie față
Se poate ca zgomotul să nu vină de la amortizor ci de la placa de suspensie, iar dacă este de la amortizor, singura opțiune care rămâne este că este prost asamblat sau carcasa este proastă, în plus, bucșele barei stabilizatoare în stare proastă fac un zgomot similar, la fel și tijele dacă are, asigurați-vă și că spirala nu se agață de nimic, mi s-a întâmplat la un Ford care freca apărătoarea de noroi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28286 prin manual-mecanic
Salut! Aș recomanda să ridici mașina cu cricul până când roata se ridică de pe sol și să folosești o manetă lungă pentru a simula mișcarea în sus și în jos. Plasează maneta sub roată ca să poți fi sigur de unde vine zgomotul. Gata.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni - Acum 13 ani și 5 luni #28288 prin manual-mecanic
Bună ziua, mașina mea a avut o problemă similară și mi s-a recomandat să merg la mecanic cât mai curând posibil pentru a evita probleme majore.
Ultima editare: acum 13 ani și 5 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28298 prin manual-mecanic
Ar putea fi plăcuțele sau bucșele meselor