Căutare MDM

Buletin

Siguranța pompei de injecție se arde

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28250 prin manual-mecanic
Siguranța pompei de injecție arsă Publicat de manual-mecanica
Am nevoie urgentă de ajutor. Am un Rodeo 1.9 diesel și siguranța s-a ars. Am verificat toate cablurile și sunt în regulă. Ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28254 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Siguranța pompei de injecție arsă
Ei bine, dacă toate cablurile sunt în regulă și nu există nicio eroare la masă pentru ca siguranța să se ardă, s-ar putea ca pompa în sine să fie blocată și atunci când este blocată să aibă nevoie de mai mult curent pentru a funcționa, deci siguranța se arde.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28258 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Siguranța pompei de injecție arsă
Salut prietene, acum ceva timp mi s-a întâmplat ceva similar la un Mitsubishi L-200. Acum nu știu dacă este același lucru sau similar cu circuitul motorului, dar cu acea ocazie era o bujie incandescentă care se arsese și filamentul interior se lipise de caroserie, ceea ce a făcut ca aceasta să fie pusă la masă și să se ardă siguranța mare care se află lângă baterie. Dacă îmi amintesc bine, era vorba de aproximativ 80 de amperi. Sper că te ajută. Salutări. Dacă ar fi așa, ar trebui să verifici bujiile. Sper că te ajută. Salutări.