Căutare MDM

Buletin

Senzor arbore cu came pentru Astra G

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28251 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor arbore cu came Astra G
Ar trebui să mă uit la cod pentru că nu l-am notat. Dacă senzorul este nou și nu este prima dată când instalez o
piesă nouă și este defect, bănuiesc că e senzorul, dar nu am nicio informație despre valorile pe care ar trebui să le dea. E ca și cum
semnalul se întrerupe când se încălzește.
Va trebui să încerc din nou cu un alt senzor pentru că nu mai am încredere în el.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28252 prin manual-mecanic
UITĂ-TE CU ATENȚIE LA DISTRIBUȚIA MAȘINII, PROBLEMA LA ACESTE MAȘINI ESTE DE OBICEI LA PINIONUL ARBOARELUI COTIT ȘI PROVOACĂ O DEFECTIUNE A SENZORULUI DE CAME.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28265 prin manual-mecanic
Este foarte adevărat. Am avut aceeași problemă cu un B15, și anume că distribuția nu era în timp real. Cealaltă problemă este că are avans în sincronizare, iar codul tău se referă la senzorul care controlează avansul în sincronizare. Dă-ne codul ca să putem afla care este vina ta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28282 prin manual-mecanic
În primul rând, bine ai venit pe forum, sper că îți este util, în al doilea rând, toate răspunsurile pe care le-ai primit sunt posibilități reale, dar în cazul scripetelui amortizorului, ceea ce se întâmplă este că cheia roade canalul arborelui urmăritor, trebuie să o scoți pentru a te uita la celălalt lucru care se poate întâmpla este că distanța dintre senzor și piesa care ar trebui să fie orientată spre el nu este corectă, trebuie să fie de 0,8 mm dacă are reglare, celălalt lucru care se poate întâmpla este ca materialul să se contracte sau să se dilate și semnalul să se piardă, dacă poți răci senzorul cu o cârpă umedă sau ceva de genul acesta când apare defectul și dacă se îmbunătățește este senzorul