Căutare MDM

Buletin

Beetle Turbo 1-8 din 2002 nu accelerează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28198 prin manual-mecanic
Beetle Turbo 2002 1-8 nu accelerează Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu lipsa de accelerație, am rulat deja scanerul și a arătat o defecțiune la corpul clapetei de accelerație și corpul clapetei de accelerație a fost schimbat la momentul respectiv mașina nu a mai înregistrat niciun cod în scaner dar pe bord martorul luminos PCM rămâne aprins, mă poate ajuta cineva sau îmi poate trimite schema sau rezistențele care trebuie verificate în pedala de accelerație spre corpul clapetei de accelerație.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28207 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Beetle Turbo 2002 1-8 nu accelerează
Martorul care a rămas aprins este EPC-ul, nu PCM-ul, sau mă înșel? Mașina ta are automată? Motor AWW? Verifică și spune-mi, pentru că sunt aproape sigur că problema ta e computerul, dar să nu ne grăbim, dar dacă motorul tău are AWW, cred că asta va fi problema ta. Apropo, din ce țară ești? Mexic, din ce parte?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28218 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Beetle Turbo 2002 1-8 nu accelerează
Dacă este vorba de EPC-ul de focus și mașina este automată, vă scriu din Mexico City (DF), mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28224 prin manual-mecanic
Trimite-mi codul motorului, dacă este AWW, cred că problema este cel mai probabil computerul tău, am tot ce ai nevoie să verifici dacă este corpul clapetei de accelerație, un cablu defect sau computerul tău, trimite-mi un mesaj privat cu adresa ta de e-mail ca să ți-o pot trimite și pe a mea și datele... sau caută-mă pe Facebook. facebook.com/JCPineda87

Verificați dacă: este cablajul corpului clapetei de accelerație, dacă aveți tensiunea corectă, semnalul computerului este OK, problema este că se arde în interior, iată un exemplu, este foarte frecvent la motoarele AWW, de aceea este important să-mi spuneți dacă acesta este codul motorului dvs., pe baza modelului mașinii mă îndoiesc foarte mult, acest motor a fost produs cred că doar pentru anul 2001, chiar și așa nu este de prisos, îmi imaginez că mașina dvs. este fie americană, fie importată, sper că vă pot ajuta.

Iată exemplul cu calculatorul ars:

Să nu ne grăbim să judecăm, dar e important să știi codul motorului ca să îți putem trimite informațiile complete...;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28230 prin manual-mecanic
Bună dimineața, mulțumesc pentru ajutor, a fost de mare ajutor.
Mă întrebam unde pot găsi codul motorului. Mașina este americană. Mulțumesc.