Căutare MDM

Buletin

problemă cu motorul TPS al rulotei din 96, 3.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28144 prin manual-mecanic
Bună ziua, am probleme cu o rulotă din 1996. Este lentă sau nu reacționează la accelerare. Nu-mi dă niciun cod de eroare, iar presiunea pompei este corectă.
Când deconectez TPS-ul, funcționează corect. Îmi puteți spune, vă rog, cum pot recalibra manual acest senzor?
Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28145 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu TPS la un motor de Caravan 3.0 din '96
TPSS este o rezistență graduală. Pe măsură ce accelerați, aceasta trece printr-un material conductiv care, la diferite deplasări ale piciorului, elimină rezistența prin trimiterea unei tensiuni specifice către computer. Soluție: Unele se pot deschide. În primul rând, recalibrați acul. Asigurați-vă că face contact bun cu materialul conductiv. Și dacă nu, verificați dacă pista nu este deteriorată sau uzată excesiv. Și dacă există, ar trebui revopsită cu vopsea rezistivă grafitică. Sper că acest lucru ajută!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28155 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu TPS la un motor de Caravan 3.0 din '96
Ceea ce spune umekcito este corect, dar atenție la rulote, uneori e mai bine să vă faceți timp și să cumpărați o piesă de schimb. În orice caz, defectul pe care îl aveți este cauzat tot de debitmetru.