Căutare MDM

Buletin

problemă cu curentul electric??

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28062 prin manual-mecanic
Problemă electrică? Publicat de manual-mecanica
Salutări forumului. Am un Ford Fiesta care a pierdut brusc curentul la două bujii. Firele sunt în regulă și, din câte știu eu, bobina fie aprinde toate cele patru bujii, fie nu aprinde niciuna (deci nu se rupe la jumătate). Este un motor de 1100 și nu are decodor. Nu înțeleg ce este în neregulă. Mă puteți ajuta? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28091 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: problemă cu electricitatea??
Dacă îți lipsește scânteia la două bujii, cel mai probabil este bobina, deoarece semnalul scânteii este unul singur, nu unul pentru fiecare fir. Îți lipsesc cilindrii 1 și 4 sau 2 și 3?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28092 prin manual-mecanic
BUNĂ, DACĂ ARE PLATINĂ, ARBOAREA ESTE DEVIATĂ, CORECTEAZĂ-O ȘI CA PE TOATE MARGINILE SĂ FIE ACEEAȘI PLATINĂ, NU UITA SĂ VERIFICI ȘI ȘTIFURILE CAPACULUI DISTRIBUITORULUI, PRECUM ȘI BUJIILE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28123 prin manual-mecanic
Salut, uite, aș verifica cablul care alimentează bobina. Dacă e în regulă, verifică dacă se încălzește bobina... pentru că uneori se încing atât de tare încât nu mai funcționează... mult succes!