Căutare MDM

Buletin

Ace Peugeot 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28016 prin manual-mecanic
Ace Peugeot 206 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua!

Am un Peugeot 206 1.6 110 CP de aproximativ o lună. Tocmai a împlinit zece ani. Mașina merge excelent.

Chestia e că odometrul, indicatorul de nivel al combustibilului și probabil restul indicatoarelor scad brusc pentru o microsecundă. Nu știu dacă se aprinde martorul bateriei, pentru că nu am timp să mă uit la el. Mi s-a întâmplat de trei ori, azi fiind ultima dată. Nu m-am gândit prea mult la asta prima dată... dar nu-mi place și voiam să știu dacă e grav, dacă se poate repara și de ce s-ar putea întâmpla asta. Mașina nu se oprește din funcționare sau ceva de genul, dar sunt foarte îngrijorat că ar putea exista vreo problemă gravă.
Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre și vă mulțumesc anticipat. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28025 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Ace Peugeot 206
Salutări, acest lucru se datorează în general unei supratensiuni din cauza lipsei de împământare. Vă sfătuiesc să verificați bornele bateriei, să verificați dacă cablurile sunt strânse și dacă sunt strânse la baterie. Dacă da, slăbiți-le și curățați-le, apoi reconectați-le strâns și vedeți dacă defecțiunea persistă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28032 prin manual-mecanic
Bună Raquel, am vrut doar să te anunț că acest tip de problemă poate apărea la acest model de mașină și este cazul tău. Singura soluție este să înlocuiești tabloul de bord (piesa care adăpostește indicatoarele).
Nu este grav, deoarece vei pierde informații doar pentru o secundă, dar mașina va funcționa perfect.
Este posibil ca într-o zi tabloul de bord să nu mai funcționeze, dar mașina va funcționa perfect.
Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28054 prin manual-mecanic
Uite, același lucru mi s-a întâmplat și mie la un Peugeot, dar de vină a fost bateria, pe care nu am putut-o găsi. Am verificat masa și, în final, am dat vina pe bord. Bordul nu se defectează ca orice altceva, se defectează pe părți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28124 prin manual-mecanic
Salut, uite, s-ar putea să ai o problemă cu computerul mașinii. Data viitoare când acele se sting, deconectează un terminal al bateriei pentru câteva minute și reconectează-l. În felul acesta, ECU-ul se va reseta. Vezi ce se întâmplă... Mult succes!