Căutare MDM

Buletin

probleme cu mașina mea

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28076 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu mașina mea
Alexa, bună dimineața, verifică curentul. Mi s-a întâmplat recent cu un Sentra din 2003 și alternatorul era cel care se întrerupea și se întrerupea. Am mai avut și un Pontiac, deși cu ocazia aceea am găsit defectul din pură noroc. Era un cablu mic care se defecta. Mult noroc...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28079 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu mașina mea
Wolfmechanics ar putea avea dreptate. S-ar putea să te confrunți cu una dintre acele defecțiuni în care nu este implicat niciun factor singular. Raturile bujiilor apar de obicei la viteze mari. Când accelerezi, spui că mașina ta se oprește, deci acest lucru indică sistemul de distribuție. Aprinderea inversă indică și o întârziere a distribuției, deoarece este un semn că combustibilul arde în galeria de evacuare și nu în camere. Ar putea fi, de asemenea, exces de combustibil. Dacă nu ai schimbat cureaua de distribuție, întinzătorul etc. de ceva vreme, schimbă-l și, în același timp, verifică injectoarele. Dacă rezervorul nu este prea uzat, folosește mai întâi un aditiv. Bujiile pot indica dacă este prea mult combustibil.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.