Căutare MDM

Buletin

probleme cu mașina mea

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27983 prin manual-mecanic
Probleme cu mașina mea Publicat de manual-mecanica
Mitsubishi Lancer-ul meu din '98 are probleme cu puterea când accelerează sau îl forțează prea tare. Își pierde puterea și începe să se zvârcolească. De asemenea, consumă foarte mult combustibil. Aș vrea să știu ce ar trebui să fac pentru a-l îmbunătăți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27987 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu mașina mea
Lancer-ul tău are carburator sau injecție... automat sau sincron... defectul apare când motorul este rece sau este mereu prezent?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28039 prin manual-mecanic
Are injecție și este automată, problema apare tot timpul și la rece și la cald.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28049 prin manual-mecanic
BUNĂ ALEX: ACEST EROARE E RECENTĂ SAU EXISTĂ DE MULT TIMP?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28073 prin manual-mecanic
Păi, ar trebui să verifici mai multe lucruri, de exemplu curentul, ar trebui să vezi cum stau cablurile, bujiile se consumă pentru că injectează mai multă benzină decât au nevoie și acolo ai o defecțiune... ar trebui să vezi cum stau injectoarele, dacă injectează bine sau au scurgeri, verifică senzorul de oxigen... dacă nu e nimic din toate astea, ar trebui să mergi la cureaua de distribuție, să verifici dacă pinionul arborelui cotit nu are joc axial pe arborele cotit în sine, deoarece asta tinde să întârzie vehiculul... dar mai întâi începe cu ce ți-am spus, cel mai simplu lucru hehe