Căutare MDM

Buletin

Am probleme cu luminile de la Hyundai H1-ul meu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27970 prin manual-mecanic

:nesigur: Salut tuturor, poate sună ciudat (sau nu...) de ceva vreme luminile de la dubă se sting doar când opresc mașina, dar întrerupătorul nu întrerupe curentul, am schimbat deja întrerupătorul, am cumpărat unul nou acasă, m-am uitat la tot ce există și există, sau cel puțin ce pot și nu găsesc nimic ciudat, cu excepția faptului că luminile sunt încă aprinse... Trebuie să trec ITP-ul și nu îndrăznesc să-l iau ca să nu-l refuze, dar vehiculul meu a expirat și e important să repar asta cât mai repede posibil și dacă pot evita să-l duc la un mecanic... ei bine, cu atât mai bine, așa că aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre și vă mulțumesc foarte mult.

Alexis.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27971 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am probleme cu luminile de pe Hyundai H1-ul meu
Salut!
Verifică releele, te rog!

Armeană

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27977 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am probleme cu luminile de pe Hyundai H1-ul meu
Releele au fost verificate și totul e în regulă, mulțumesc. Alte idei?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27979 prin manual-mecanic
nu... vreo întrerupere electrică recentă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27980 prin manual-mecanic
Scoateți siguranțele becurilor... dacă rămân aprinse, problema este un circuit care primește energie de la becuri și contact... de exemplu, radioul...