Căutare MDM

Buletin

Pierderea de putere la urcări

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27846 prin manual-mecanic
Pierdere de putere la urcări Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, aș avea nevoie de ajutorul vostru. Mașina mea pierde putere doar în rampă. Ce ar putea fi? Am schimbat deja filtrul de aer și am curățat injectoarele. Este un Hyundai Elantra din 1993. De asemenea, la ce turații pot crește? Turez până la 3200 rpm. Ar putea fi acesta motivul pentru care îi lipsește puterea în rampă? ​​La ce turații pot crește cu acest tip de vehicul? Mulțumesc pentru răspuns.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27860 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pierdere de putere la urcări
Dacă apeși pedala de accelerație complet, ajunge la peste 5.000 rpm?
Dacă da, nu este o problemă cu TPMS.
Ai verificat presiunea în pompa de combustibil
? Câtă benzină ai în vehicul? Poate că nu arată corect nivelul de combustibil din rezervor, provocând vacuum în rampe.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27890 prin manual-mecanic
Am avut o problemă similară la un Accent și era vina ambreiajului, dar la un Lancer era vina distribuției. Mașina ta este mai eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27911 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Se pare că consumă ce consumă de obicei, deoarece pe autostradă mi-a dat cam 50 km/h (31 mi) pe galon. Poate e ambreiajul, pentru că uneori pare să patineze puțin. De exemplu, când e rece, când accelerez, rămâne acolo o vreme și apoi accelerează. Poate e presiunea din pompa de combustibil, din moment ce nu am verificat-o, am doar curățat-o și am schimbat filtrul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27912 prin manual-mecanic
Mulțumesc Joni07 pentru comentarii, nu am verificat presiunea în pompă, singurul lucru pe care l-am făcut a fost să o curăț, să schimb filtrele de combustibil și de aer și să curăț și injectoarele. În plus, rezervorul de combustibil este de obicei mereu plin, ceea ce înseamnă că nu există nicio problemă dacă turația ajunge la 4000 rpm.