Căutare MDM

Buletin

Mă afund când alerg

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27840 prin manual-mecanic
Mă scufund când alerg Publicat de manual-mecanica
:supărat: :supărat: Salut, am un Toyota Tercel din 1992 și scoate un fel de zgomot de huruit când merg. Cu cât merg mai repede, cu atât se uzează mai mult. Nu știu dacă e de la punte sau ceva de genul ăsta. Zgomotul de huruit e de genul: wow, wow, wow, wow, ceva de genul ăsta. Omule, e greu de explicat. Dacă cineva știe, aș aprecia. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27850 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mecanica la subiectul Re: Scufundare la rulare
Hei, frate, mi se întâmplă ceva similar și sunt rulmenții punții față. Verifică dacă e cazul tău.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27852 prin manual-mecanic
Exact sunt rulmenții, pot fi față sau spate. Te sfătuiesc să îi schimbi în mod egal, adică dacă e 1 față, schimbi amândoi, iar dacă e spate, la fel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27886 prin manual-mecanic
Zgomotul de zumzet este de obicei un zgomot de rostogolire, este un zgomot foarte enervant care crește odată cu viteza și te face să te mănânci la ureche, e ca și cum ai fi pe cale să decolezi, observă doar ce zgomot face și, cum spune Wolf, schimbă perechea ca să eviți problemele.