Căutare MDM

Buletin

nu există nicio scânteie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 15 ore #27782 prin manual-mecanic
Nu există scânteie. Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, am un Nissan Sentra în 4 cilindri. La început nu a ieșit scânteie la o bujie (#4) și am schimbat bobina crezând că asta e, dar nu a rămas la fel. Apoi am schimbat bobina defectă la numărul 1 și bujia era bună, dar acum e mai rău pentru că nu are scânteie la numerele „2”, „3” și 4. Nu știu ce ar putea fi. Nu am verificat nimic în afară de bobinele pe care le-am schimbat. Are cineva experiență cu aceste mașini importate? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 15 ore #27783 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: fără scânteie
mașina este din anul 2000

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 ore #27794 prin manual-mecanic
Pur și simplu nu are scânteie sau nici nu are semnal către injectoare, l-ai scanat???

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 oră #27823 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Rețineți că există semnal la injectoare, la toate 4, și, de asemenea, de când am scos bateria nu am mai putut să le scanez. Ce crezi că ar putea fi cu ochiul liber? Crezi că ar putea fi sincronizarea? Se știe că, chiar dacă sincronizarea este defectă, trebuie să existe o scânteie, dar nu știu nimic despre această mașină. Ce părere ai despre asta? Mulțumesc încă o dată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27884 prin manual-mecanic
În aceste mașini există o problemă foarte frecventă, și anume că driverul care controlează bobinele este deteriorat dacă există posibilitatea de a cumpăra un alt ECU, deoarece, de regulă, în aproape toate vehiculele, dacă nu există scânteie, nu există injecție, iar dacă există injecție, dar nu există scânteie, atunci este o problemă cu modulele de aprindere sau ECU. Aici, în țara mea, problema se rezolvă prin schimbarea circuitului integrat D16861GS cu un DM74LS04, dar acesta trebuie înlocuit de cineva cu cunoștințe și experiență în repararea ECU-urilor, deoarece lucrarea este foarte delicată și trebuie să știi cum să conectezi, să identifici intrările și ieșirile circuitului integrat și se folosesc doar 4 din cele 6 intrări și ieșiri ale circuitului integrat. Sursa de alimentare este aceeași de 5v, dar, deoarece circuitul integrat este mai simplu decât originalul, continuă să dea coduri de eroare ale bobinei, deoarece nu are un diagnostic care să indice ECU-ului că bobinele sunt conectate.