Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU CHEVROLET SPARK

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27766 prin manual-mecanic
PROBLEME CU CHEVROLET SPARK Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu Chevrolet Spark-ul meu, ziua se aprinde stopul de frână, dar noaptea nu se observă stopul de frână, văd că se aprind cele două filamente din becuri (ținând cont că fiecare bec are două filamente, unul pentru lumina de noapte și altul pentru stopul de frână). Sper că mă puteți ajuta.
mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27768 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU CHEVROLET SPARK
Ar trebui să verificați linia de masă a acelei lumini de stop. Acest lucru se întâmplă, în general, deoarece linia de masă este formată de celălalt filament, motiv pentru care lumina este mai slabă și nu se observă atunci când aprindeți luminile de poziție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27770 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Dar aș vrea să știu unde pot găsi împământarea care afectează Spark-ul meu?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27772 prin manual-mecanic
Întrucât stopul de la acest vehicul este complet din plastic, cele două cabluri care transportă curentul ajung la soclul becului și se află în partea de jos a soclului, iar cablul de masă este cel care merge la cilindrul aceluiași soclu. Trebuie să testați continuitatea acestui cablu din momentul în care iese din contact, unde trebuie să fie bine lipit și curat.