Căutare MDM

Buletin

consumul de petrol

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 zile #27655 prin manual-mecanic
Consum de ulei Publicat de manual-mecanica
Aproape toate motoarele pe care le-am reparat consumă ulei. Am schimbat pistoane, segmenți, am reparat chiulasa și am rectificat cilindrii sau, dacă nu a fost posibil, i-am recăptușit. Am căutat alte tipuri de segmenți, combinându-le astfel încât segmenții să se potrivească mai strâns pe cilindru și a funcționat la mine. Dacă cineva mă poate ajuta, aș aprecia. Îmi pare rău, am această problemă la un Ranger 2.3 cu 16 supape.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 zile #27656 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: consumul de ulei
Bine, în primul rând, bună ziua. Există anumite teste pe care va trebui să le faci pentru a determina presiunea corectă. Mai întâi, folosește testerul de compresie pentru a verifica dacă se încadrează în compresia specificată de producător. În al doilea rând, efectuează testul de scurgeri cu analizorul de scurgeri. Acesta face parte din testul care determină dacă repararea și asamblarea au fost într-adevăr corecte, deoarece scurgerile sunt cauzate doar de supape și segmenți. Verifică și spune-mi rezultatele, iar eu te voi anunța ce poți face. Cu stimă, :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 zile #27660 prin manual-mecanic
Prietene... la ce deschidere (lumină) ai lăsat segmenții sau jantele în cilindru...
sau la ce măsurătoare ți le-a lăsat redresorul? Depinde mult de consumul de ulei.
Dacă au lustruit mult cilindrii, e un fapt că va crește consumul de ulei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #27671 prin manual-mecanic
Este adevărat că consumul de ulei se datorează fie inelelor, fie garniturilor de etanșare ale tijei supapelor, motiv pentru care este extrem de important să vă asigurați că nu există scurgeri spre exterior, indiferent dacă acestea sunt sau nu vizibile cu ochiul liber.