Căutare MDM

Buletin

Zgomot sau zdrăngănit al supapelor la un Kia Sportage din 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 zile #27651 prin manual-mecanic
AM O PROBLEMĂ CU ZGOMOT SAU ZÂNGÂITUL SUPAPELOR UNUI KIA SPORTAGE PE BENZINĂ DIN 2000 ȘI SUNETĂ CA UN MOTOR MOTORINĂ. MI-AU SPUS CĂ ESTE DE LA TACHEI, SAU DE LA BUZZERELE HIDRAULICE, SAU DE LA POMPA DE ULEI. CUM LE TESTE PE AMBELE SAU UNDE GĂSESC MANUALUL DE MECANIC PENTRU ACEST VEHICUL?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #27674 prin manual-mecanic
Dacă ar fi o pompă de ulei, martorul s-ar aprinde chiar dacă scăderea de presiune este foarte mică. Valvele nu sunt testate, sunt doar schimbate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #27675 prin manual-mecanic
Îmi pare rău, uleiul pe care îl folosești influențează direct dacă este cu liftere, trebuie să fie 10w40 sau mai puțin, niciodată mai mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 ore #27815 prin manual-mecanic
MULȚUMESC PENTRU RĂSPUNS, VOI ÎNCERCA SĂ SCHIMB ULEIUL, DIN CARE ARE 20W50, ȘI TOTUL A ÎNCEPUT PENTRU CĂ AU SCHIMBAT GARNITURA DE CHIULĂ ȘI AM CONTINUT CU ZGOMOTUL ĂLA.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 ore #27816 prin manual-mecanic
În multe cazuri, când se repară uleiul, acesta nu se mai încarcă și este necesar să-l schimbi. Am și eu unul dintre acele Kia-uri și am pus uleiul ăla și nu-mi dă probleme cu 20w50-ul.