Căutare MDM

Buletin

lumină intermitentă a uleiului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27769 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Martorul luminos intermitent al uleiului
Hei, verifică cu atenție conectorul becului sau scoate bateria direct din priză, mult succes. ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27771 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Martorul luminos intermitent al uleiului
Mai întâi, pune un manometru și verifică presiunea uleiului. Dacă este în regulă, poți lega firul la masă. Martorul ar trebui să rămână aprins. În acest fel, excludem instalarea. Dacă este în regulă, schimbarea becului nu ar trebui să fie dificilă. Dar cel mai important lucru este să verifici presiunea și să observi când se aprinde. Dacă este atunci când motorul încetinește, fii atent pentru că ar putea fi lipsă de presiune. Dacă se aprinde în timpul accelerării, ar putea fi un contact prost sau un fir gol care se pune la masă momentan. Dar, ca sfat personal, schimbă mai întâi becul (senzorul). Dacă problema persistă, verifică ce am menționat anterior.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 ore #27809 prin manual-mecanic
Am verificat toate instalațiile electrice ale mașinii, am înlocuit toate mufele și conectorii și nu s-a întâmplat nimic. Problema rămâne aceeași. Convertoarele catalitice sunt toate în stare de funcționare, presiunea uleiului este excelentă. Am demontat bordul și am scos becul de la motorul de la motor. Este sigur. Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 ore #27814 prin manual-mecanic
Dacă este un Volkswagen Polo diesel, încearcă să înlocuiești becul de la capătul chiulasei pompei de injecție (între ieșirile tubului injectorului). Acesta controlează turometrul la unele mașini. Când nu funcționează, martorul de ulei clipește și, chiar dacă conectezi conectorii becului la masă, vei observa că problema persistă. Am avut această problemă cu unul.