Căutare MDM

Buletin

Opel Astra Merit 16i din 1996

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 zile #27588 prin manual-mecanic
Opel Astra Merit 16i din 1996 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua:

Am un Opel Astra 16i din 1996. Am avut chiulasa recondiționată din cauza unei garnituri de chiulasă sparte.

Am trimis chiulasa la un strungar pentru rectificare și rectificare a scaunelor supapelor.

Acum mașina face lucruri ciudate, de exemplu:

Temperatura crește și scade foarte repede, cu alte cuvinte, nu își menține temperatura de funcționare. Am schimbat termostatul și se pare că schimbările de temperatură sunt mai puțin bruște, dar tot există.

Apoi se aprinde indicatorul de avarie. Nu înregistrează o defecțiune în ECU, dar se pare că există un mic rateu la aprinderea cilindrului, deoarece motorul tremură ușor, ca și cum ar fi dezechilibrat.

Sistemul de urgență se activează și motorul funcționează în gol la 500 sau 600 rpm.

După un timp, indicatorul de urgență dispare și ralantiul revine la normal, 900 rpm, deși motorul este încă dezechilibrat.

Ce ar putea fi?
Pompa de injecție, injectorul, circuitul de vacuum sau vreo supapă care nu funcționează corect.

Nu am reușit încă să fac testul de compresie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 zile #27665 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Opel Astra Merit 16i din 96
Ideal ar fi să măsori compresia, deși din câte spui tu nu ar avea prea multă legătură cu asta. Ceea ce aș face eu ar fi să verific toți conectorii și cablurile de împământare. Poate că e doar asta și evident afectează senzorii și ceasurile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30961 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Opel Astra Merit 16i din 96
Salut, tocmai am citit problema ta cu Astra. Ai verificat înălțimea pistoanelor pentru noua garnitură?