Căutare MDM

Buletin

Consum excesiv de combustibil în Fox Cross

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27521 prin manual-mecanic
Consum excesiv de combustibil în Fox Cross Publicat de manual-mecanica
Problema este că pare să funcționeze bine, dar dintr-o dată apare o ușoară smucitură și scanerul nu mai arată niciun cod. Consumul excesiv de combustibil a fost brusc. Dacă cineva îmi poate spune unde ar putea fi defectul, vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27523 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Consum excesiv de combustibil la Fox Cross
Prietene, mi s-a întâmplat deja o dată, și mașinuța aia a fost o adevărată chinuială, și e de neuitat. Totul e din cauza senzorului de temperatură, deoarece ECM-ul nu înregistrează defecțiunea. Mult noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #27526 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Consum excesiv de combustibil la Fox Cross
Bineînțeles, verifică senzorul de temperatură și ce nu-mi amintesc este dacă are MAP sau MAF. Dacă are MAF, verifică dacă manșonul nu este crăpat. Din moment ce absoarbe aerul din exterior, nu va funcționa corect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31383 prin manual-mecanic
Salut, am un Crossfox din 2011. Am pus 40 de litri în el acum o săptămână și e deja gol din nou! Am făcut doar 260 km. E bine cu aer condiționat complet, dar cred că consumul este excesiv. Știi unde îl pot duce să fie verificat? Cum ai rezolvat această problemă? Cu respect și mulțumesc!