Căutare MDM

Buletin

Cureaua de distribuție Chevy

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27502 prin manual-mecanic
Curea de distribuție Chevy Publicat de manual-mecanica
:clipire: Am o problemă acum vreo trei luni. Am reparat un motor Chevy și cam o săptămână mai târziu s-a blocat pentru că s-a rupt cureaua de distribuție. Am demontat-o din nou și am reparat supapele, lucru acoperit de garanție. Acum două luni am predat-o, dar acum s-a rupt din nou cureaua și supapele au dispărut din nou. Ce s-ar putea întâmpla? Adevărul este că nu mai am bani să-i ofer clientului garanție și cred că, dacă au trecut două luni, nu mai este vorba de munca mea sau nu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27503 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Curea de distribuție Chevy
Ce an și ce cilindree are?
Aveți poze?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27508 prin manual-mecanic
este 1,4, 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27510 prin manual-mecanic
Salut, ai verificat roata dințată a arborelui cotit? În timp, dinții devin ascuțiți și taie elasticul. Ai verificat dacă fulia arborelui cotit nu era îndoită? Sau roata dințată a arborelui cu came? Sau dacă pompa de apă nu se rotește strâmb?

Salut.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27597 prin manual-mecanic
Nu uita că pentru a regla cureaua de distribuție a lui Chevy, trebuie să slăbești pompa de apă și să o rotești astfel încât să nu fie prea strânsă atunci când eliberezi întinzătorul. Ce marcă de curea folosești? Nu uita că cea mai bună calitate este AC Delco, sau în caz contrar, Gates. Aceasta ar putea fi și una dintre cauze, pe lângă sfaturile colegilor mei.