Căutare MDM

Buletin

forum tehnic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27393 prin manual-mecanic
Forum tehnic Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu un Nissan QG 18 din 2004. Iese scânteie de la bujii, dar nu există impulsuri de injecție. Am schimbat senzorii arborelui cotit și ai arborelui cu came, ECU-ul și am verificat alimentarea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27395 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: forum tehnic
Problema ta este probabil la masă. Am mai avut un caz similar. După trei zile, am observat un fir de masă sulfatat. Verifică firele de masă care merg la caroserie și la motor, dar nu firele subțiri, nu firul bateriei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27398 prin manual-mecanic
Am avut o problemă similară. Am avut un impuls de injecție, dar nu a apărut scânteie la bujii. Era un fir de masă de la modulul de aprindere care era conectat, dar era izolat cu sulfat. L-am șlefuit și problema a fost rezolvată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27400 prin manual-mecanic
Foarte recunoscător, dragul meu prieten. Fie ca norocul să fie mereu cu tine. Numele meu este Ramon Alberto Mejia Agurto. Sunt din Piura, Peru. Sunt la dispoziția ta.