Căutare MDM

Buletin

nu accelerează la mai mult de 2000 de rotații

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27317 prin manual-mecanic
Salut camarazi, este un Nissan Sentra SER SPev 2.5L din 2003.
Când încerc să accelerez rapid, nu răspunde
deloc și puținul cu care accelerează ajunge doar la 2000 rpm.
Pedala de accelerație a fost deja schimbată și este tot la fel.
Solicit ajutorul unor experți care mă pot îndruma
cu privire la ce ar putea fi. Vă mulțumesc anticipat. Cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27318 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Nu accelerează la mai mult de 2000 rpm
Stimate domn, aveți vreun bec pe bord? Dacă da, cel mai probabil mașina dumneavoastră este încuiată. Mi s-a mai întâmplat și mie și am rezolvat problema ștergând codurile stocate în ECM. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27331 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Nu accelerează la mai mult de 2000 rpm
De ce ai schimbat pedala? E o șină Camon? Dacă da, s-ar putea să ai probleme cu senzorul de presiune pe rampă sau, cum spune Bobracing, s-ar putea să fie nevoie să formatezi computerul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână - Acum 14 ani și o săptămână #27340 prin manual-mecanic
Cauzele pot fi mai multe (ECM, TPS, Senzori Pedală, etc.), așa că este necesar să îl scanezi (diagnosticare OBDII) pentru a avea o idee mai clară; am avut exact aceeași problemă acum câțiva ani, și trebuie să ții cont că de fiecare dată când deconectezi senzorii pedalei, computerul sau tps-ul, trebuie să „Reprogramezi” sistemul, poți face asta manual, link atașat: AICI , dacă schimbi acele piese și nu „Reprogramezi” va continua cu aceeași problemă, nu pierzi nimic încercând, sper că te ajută.:)
Ultima editare: acum 14 ani și 1 săptămână de către .