Căutare MDM

Buletin

Scaner OBD II U480

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27300 prin manual-mecanic
SCANER U480 OBD II Publicat de manual-mecanica
BUNĂ DUPĂ-AMIAZA TUTUROR, AM CUMPĂRAT UN SCANNER U480 PENTRU A-L FOLOSI PE FORD FOCUS DIN 2001 PE CARE ÎL AM, DAR CÂND ÎL CONECTEZ, APARE TOATE PROTOCOALELE ȘI CÂND AJUNG LA DTC-UL DIN MENIUL PRINCIPAL ȘI ÎNCEPE SĂ NAVIGEZ, URMĂTOARELE SE OPRĂTEȘTE EROAREA:01 ÎN
AȘTEPTARE: 00
N/A
01/01
CITEȘTE FOARTE BINE SISTEMUL ÎN NUMĂRUL VIN ȘI OBSERVAȚIA MEA ESTE CĂ AM LUCEAUA MARCATĂ DE VERIFICARE A MOTORULUI APRINSĂ PENTRU CĂ TREBUIE SĂ SCHIMB SENZORUL DE TEMPERATURĂ ȘI NU ȘTIU DACĂ DIN ACEST MOTIV NU POATE CITI CODURILE. VĂ MULȚUMESC ȘI APRECIEZ ORICE AJUTOR PE CARE MI-L PUTEȚI ACORDA.

NELSON ACOSTA MOREIRA

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27324 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: SCANER U480 OBD II
Se pare că problema este că nu recunoaște protocolul automat, deoarece cu verificarea activată ar trebui să vă dea o citire dintr-un motiv mai important. Uneori sunt în anii de tranziție și de aceea nu citesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27361 prin manual-mecanic
MULȚUMESC, DAR CE ÎNȚELEGI PRIN TRANZIȚIE DE AN?

NELSON

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27373 prin manual-mecanic
Uneori, și în funcție de țară, când cumperi o mașină în septembrie 2000, de exemplu, vehiculul respectiv este din 2001 și poate avea un sistem de injecție diferit de cel al modelului din 2000.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27427 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru clarificare.